Het bestuur

De BBOZ is een stichting. Het bestuur bestaat uit:

 


Laurens Schrijnen (voorzitter)


“Ik werd op het Zeeheldenfestival 2016 door Miranda Snel gevraagd om mee te doen in het bestuur van BBOZ. Ik ben heel blij dat ik die vraag kreeg, want ik vind het een voorrecht om in een team bij te dragen aan onze mooie wijk en speciaal aan mensen die het minder makkelijk hebben. Ik ben ook bestuurslid van de bewonersorganisatie Zeeheldenkwartier De Groene Eland en op de dag werk ik bij Rijkswaterstaat. Ik woon sinds 2007 met heel veel plezier in het Zeeheldenkwartier”.

 

Miranda Snel (Penningmeester)

Miranda Snel

“Ik ben lid geworden van het bestuur vanuit betrokkenheid bij de wijk. Ook wilde ik mijn zakelijke vaardigheden en kwaliteiten inzetten zonder dat er van een werkgevers-werknemersrelatie sprake is. Bovendien vind ik dit bestuurswerk een zinvolle en leuke besteding van mijn vrije tijd. het dagelijkse leven ben ik manager bij de Belastingdienst, momenteel werk ik bij MKB Den Haag.
En ik ben moeder van Stein.”

 

Gijs Petter (Secretaris)

“Ik denk graag mee met de BBOZ, over de organisatie en over de doelen en hoe deze te bereiken. Ik hou me graag bezig met politiek-maatschappelijke thema’s, mede daarom ben ik lid geworden van het BBOZ-bestuur. Ik woon in Den Haag en ben sinds 2015 werkzaam bij het adviesbureau Wepublic.”

 

Jur de Haan (Algemeen bestuurslid)

Jur de Haan